(073) 599 2177

Home Rijbaanverlichting Openbare verlichting

Aanleg, vervanging en onderhoud

Naast tijdelijke rijbaanverlichting leveren we ook vaste oplossingen voor openbare verlichting. Lichtmasten gaan lang mee, maar ontkomen niet aan een houdbaarheidsdatum. Meestal moeten ze na 25 jaar worden vervangen. Naast het vervangen van verlichting leggen we ook openbare verlichting aan langs nieuwe (snel)wegen en onderhouden we verlichting.

Bekwaam en nauwkeurig

Bij de aanleg of het onderhoud gaan we altijd zelfstandig te werk. Dat begint bij het graven van sleuven en het verwijderen en leggen van kabels. Daarna monteren we de nieuwe lichtmasten en demonteren we oude lichtmasten die in de weg staan, of aan vervanging toe zijn. Onze werknemers zijn bekwaam in het nauwkeurig plaatsen van de lichtmasten. Zij weten immers dat deze nog minstens 20 jaar kaarsrecht moeten staan.

jaar kaarsrecht

20

Project uitgelicht

Voor Projectservice lichtmasten hebben we op het parkeerterrein van de nieuwe Picnic-
locatie in Zwolle diverse definitieve lichtmasten geplaatst.

Picnic Zwolle

Over het Picnic terrein lopen hoogspanningskabels die het gebruik van onze autolaadkraan bemoeilijkte. Bij het gedeelte van het parkeerterrein dat onder de hoogspanningskabels lag, hebben we de lichtmasten gezet met onze kleine pick-up met kraan. De montage van de masten was inclusief het monteren van de armaturen en het aansluitwerk van de mastkabel en grondkabel