(073) 599 2177

Home Over Lokhoff

Over Lokhoff

Lokhoff is een vertrouwd gezicht op het gebied van installatietechniek. Klanten uit heel Nederland tot buiten de landsgrenzen bouwen op onze betrouwbare dienstverlening en duurzame producten. We schakelen snel bij kleine wegwerkzaamheden, maar staan ook in onze kracht bij grootschalige infraprojecten, zoals de aanleg van kilometerlange tunnels. Daarnaast zijn we voor rijkswaterstaat het vaste adres voor de (de)montage van bewegwijzeringsborden bij de snelweg.

Missie en visie

De wereld zit midden in een energietransitie. De energie- en lichtbronnen van vandaag zijn over een jaar achterhaald. Als toonaangevende organisatie vinden we het belangrijk om voorop te lopen in deze ontwikkelingen. Alleen dan kunnen we onze klanten garanderen dat ze de slimste en meest duurzame oplossingen bieden. Een oplossing die optimaal zijn werk doet tegen zo min mogelijk lasten.

Dit betekent enerzijds dat we onze ogen openhouden voor alle technologische ontwikkelingen, maar óók dat we ook eigen innovatievermogen aanspreken. Zo presenteerden we in al diverse innovaties op de markt die het werk van ons en onze klanten versnellen, vereenvoudigen, verduurzamen en veiliger maken. En deze drang naar slimme vernieuwingen is nog lang niet gestild. Want achter de schermen zijn we volop bezig met de slimme producten en diensten van morgen.

Onze duurzame ambitie

Duurzaam denken en doen is al lang geen bijzaak meer. Het is een cruciaal onderdeel van onze corebusiness om zo efficiënt en schoon mogelijke producten te leveren. De energietransitie is bij Lokhoff dan ook in volle gang. We omarmen alle duurzame oplossingen en zetten ook onze eigen innovatiekracht in om van de wereld een schonere werkomgeving te maken.