(073) 599 2177

Home Montage

Montage

Dankzij jarenlange ervaring kunnen onze werknemers op een professionele manier montagewerkzaamheden uitvoeren. Wegmeubilair als ANWB-masten, lichtmasten, DRIP’s en signaleringsportalen, maar ook bewegwijzeringsborden langs en boven wegen. Tevens plaatsen we regelmatig mastverlichting op of rondom sportvelden, zoals voetbalvelden en tennisbanen.

Product / dienst

Slimme en effectieve diefstalpreventie

Veiligheid staat hoog op onze agenda. En daaronder valt ook diefstalpreventie. Daarom hebben een systeem ontwikkeld om onze tijdelijke lichtsystemen te monitoren. We kunnen de verlichting op afstand besturen en krijgen een melding wanneer er sprake is van een storing of diefstal. Hierdoor worden storingen sneller verholpen en dieven vaker gearresteerd.

De smalle vrachtwagen

Dankzij de Smavo kunnen we overdag werken zonder het verkeer te hinderen.

Product / dienst

Onze zelfontwikkelde SmaVo

Onze Smavo is een bijzondere verschijning op de Nederlandse wegen. Deze zelfontwikkelde, smalle vrachtauto is dé oplossing voor de vaak smalle vluchtstroken langs de snelweg.

De Smavo stelt onze werknemers in staat om tijdelijke rijbaanverlichting te monteren en demonteren, zonder dat ze het dagelijks verkeer hinderen. Ook hoeft er daardoor geen rijbaan te worden afgesloten, wat mooi aansluit bij de missie van Rijkswaterstaat om de doorstroom van verkeer te verbeteren.

Product / dienst

Topprestaties op sportvelden

Bij veel clubs zijn we een vertrouwd gezicht voor de aanleg van lichtmasten. Van voetbalvelden tot golfbanen. De uitdaging hierbij is vaak de lastige bereikbaarheid. Daarom doen we het zetten van de masten en het aanleggen van het kabeltrace volledig in eigen beheer, zodat deze klus schadevrij en secuur gebeurt.