Afgelopen weekend maakte het ‘opvangnet’ ‘Show You The World’ van The Travel Club voor reisprofessionals die door corona hun baan verloren zijn of hun ZRA-bedrijf moesten staken een vliegende start. De eerste dagen na de lancering kreeg de gratis reis community al zo’n 100 aanmeldingen.

Dat is niet verwonderlijk als je het pakket ‘voordeeltjes’ bekijkt voor de leden. Die zijn niet alleen van financiële aard, maar bevatten ook tal van aanknopingspunten om je onderdeel te blijven voelen van de (professionele) reiswereld. Je mag aannemen dat velen van de teleurgestelde branche verlaters dat graag willen. Op het platform van de nieuwe club houden ze namelijk contact met (oud) collega’s en blijft hun kennis up to date. Er staat zelf een mega studiereis op het programma.

Ik pluk dat uitgebreide pakket van de speciale website:
Uitnodiging voor uiteenlopende reisevents;
Uitnodiging voor onze exclusieve Summer party en Winter party
Uitnodiging voor onze exclusieve meerdaagse megatrip
Online pakketreizen boeken op onze site zonder reserveringskosten;
Het delen van reiservaringen van geboekte reizen via Show You The World worden beloond met een reischeque;
Reischeque t.w.v. € 25 bij afsluiten van een doorlopende reis- en annuleringsverzekering (All Risk) in te wisselen voor elke reis binnen of buiten Nederland;
Inspiratie opdoen en elkaar inspireren door vakantie ervaringen te delen;
Mogelijkheid tips te delen in onze reis app;
Mogelijkheid deel te nemen aan reis gerelateerde beurzen;
Mogelijkheid reizen samen te stellen en daaraan te verdienen;
Deelname aan winacties en
Toegang tot de besloten Facebookgroep van ‘Show You The World’.

De events die dit jaar al gepland zijn: 25 juni Summer Party, 31 oktober Winter Party en van 9 tot 12 december 2021 een 4-daagse megatrip.

Voor gedupeerde reispro’s die hun onderneming niet overeind hielden of hun job door corona verloren, is de nieuwe reisclub een prima houvast met de reisbranche. Als de situatie verbetert en ZRA’s weer aan de slag kunnen en de banen weer moeten worden bezet, hebben zij natuurlijk het voordeel om bij te les te zijn gebleven. Bovendien is de stap in dat geval naar het worden van franchisenemer bij een van de merken van The Travel Club een kleine. Een voordeel daarbij is dat de vakkennis en ervarenheid niet verloren gaat.

De club is een initiatief van The Travel Club-eigenaar Jeannie Vincent en een staaltje van MVO verantwoord ondernemen. Het project is uitontwikkeld door studente Claudia Riphagen van Saxion University. Ik zou zeggen, ken je collega’s die hun baan verloren of ZRA’s die nu afkicken na sluiting van hun bedrijfje, laat ze weten dat er een community van gelijkgestemden een gratis deur voor ze heeft opengezet. Aanmelden kan op de site.

jan@lokhoff.

Author

3 Comments

Write A Comment