Ik ga wat anders doen. Rob Somsen van uitgeverij Reismedia op Schiphol heeft me gevraagd hoofdredacteur te worden van het platform Reisbizz.nl dat deze maand ook een printuitgave begint. Daar heb ik veel zin in. Ja dus.

 

Vol energie ga ik samen met mijn nieuwe collega’s op de redactie aan de slag om het platform verder uit te bouwen en maandelijks een luxe printeditie te maken. Het eerste magazine van Reisbizz verschijnt over twee weken.

 

Dat betekent wel het einde van mijn blogserie op lokhoff.nl. Drie jaar lang heb ik die met veel plezier geschreven en bleef daardoor goed bij de reisles. Reisbizz gaat ambitieus van start en dat matcht perfect met wat ik in diezelfde positie jarenlang bij Reisrevue en Travmagazine gewend was.

 

Het is ook goed en door menigeen gewenst dat met de komst van Reisbizz er een einde komt aan de monopolypositie van één uitgever van twee vakbladen. Concurrentie is een schone zaak en een keuze moet er ook op dit vlak zijn. En die is er nu weer.

 

Graag bedank ik al mijn trouwe lezers. Dit is weliswaar een afscheidsbericht, maar op Reisbizz.nl ben ik vanaf vandaag aan de gang. Voor wie met het nieuwe vakblad kennis wil maken, heeft Reismedia een leuk kennismakingscadeautje. Vul hier je adresgegevens in voor 7 december en hij valt straks op de mat. Ik hoop tot ziens!

Author

10 Comments

 1. Pauline Dukker Antwoorden

  Hoi Jan, wens je heel veel succes en hoop dat je de vrijheid behoudt om ongezouten kritiek te mogen schrijven zonder enig belang.

 2. Wat ik niet wist, maar net van Robin van Maren bij Hammerfest hoor is dat deze blogpost precies nummer 300 is. Wat een timing of toeval…

 3. Werner Paans
  Met plezier je blogs gelezen. Veel succes in de nieuwe baan. Blijf de reiswereld vooral kritisch volgen en maak er wat moois van.

 4. Gaaf Jan! Ennuh, succes; tja, dat heb je nu al (weer)! Goede feestdagen en gauw tot zins!
  Hans Lugten.

 5. Harri Theirlynck Antwoorden

  Ha Jan, verrassend maar twee tellen later ook weer niet: dit is jouw biotoop. Veel succes ermee, ik blijf je lezen!

 6. marlous de boer Antwoorden

  Veel succes bij je nieuwe uitdaging, maar ik ga lokhoff.nl ook zeker missen!

Write A Comment