De VVV Terschelling lanceert vandaag ‘Terschelling Tips’, een app vol tips met activiteiten in de natuur op Terschelling. Gebruikers kunnen zelf ook tips toevoegen, tips van vrienden zien en tips vragen.

De app maakt gebruik van het GoHere platform. www.GoHere.app biedt (reis)organisaties en gemeenten de mogelijkheid snel een eigen app live te zetten met betrouwbare tips en is begin dit jaar door de ANVR uitgeroepen tot de top-3 beste reisideeën. ‘Doordat de basis van de app al ontwikkeld is, konden we snel schakelen. Dat bleek nu een uitkomst’, aldus Menno Biesiot, directeur van GoHere.

De app biedt inspiratie voor toeristen en legt de nadruk op de toeristische mogelijkheden op het eiland. Naast het bieden van inspiratie is de app in deze coronatijd ook bedoeld als extra communicatiemiddel zodat er snel geschakeld kan worden als het te druk wordt op plekken of als meer spreiding wenselijk is. ‘Door middel van tips kunnen we sturing geven aan toeristenstromen en indien nodig via een pushbericht een oproep doen of waarschuwen. Maar we willen vooral inspireren, je hoort al genoeg wat er niet mag’, zegt Michel Aaldering, directeur VVV Terschelling.

Er zijn extra voorzieningen getroffen om de gasten van Terschelling goed de natuur te kunnen laten beleven. Enkele fietspaden zijn verbreed en voorzien van markeringen. Ook heeft Staatsbosbeheer 25 nieuwe picknickbanken geplaatst op verschillende plaatsen op het eiland. Via de hashtag #TerschellingChallenge worden gasten uitgedaagd om de mooiste plekken in de natuur te ontdekken, geselecteerd door Staatsbosbeheer. Een mobiele hashtag komt op diverse plekken op het eiland terug om gasten te prikkelen voor een ontdekkingstocht.

GoHere

GoHere is een app platform met reistips van mensen die je vertrouwt. (reis) Organisaties kunnen bij GoHere terecht voor een eigen variant. Zo bestaan naast ‘Terschelling Tips’ bijvoorbeeld ook ‘Culture on the Couch’ met culture tips vanuit huis en de ‘Transavia Tips’ app, met aanbevelingen van de crew.

De ‘Terschelling Tips App’ is gratis te downloaden in de Appstore of Google Play:
http://app.gohere.app/share/terschelling/download/

U kunt voor meer informatie over GoHere contact opnemen met Menno Biesiot
(menno@pinch.nl), 06 43 87 84 85.

Author

Write A Comment